Upptäck den nya, enklare hemsidan för Barth 1873:s svenska återförsäljare

Vi på Barth 1873 är stolta över att meddela att vår nya hemsida är nu tillgänglig för våra återförsäljare på den svenska marknaden. Den nya hemsidan, som kan besökas på https://barth1873.se/, har utformats för att ge en enkel och överskådlig upplevelse för våra återförsäljare.

På den nya hemsidan hittar ni all nödvändig information om Barth 1873 och våra produkter. Ni kan också läsa om företagets historia, se produktbilder och ladda ner produktinformation för att hjälpa er att marknadsföra våra produkter på ett effektivt sätt.

Vi hoppas att den nya hemsidan kommer att underlätta kommunikationen mellan oss och våra återförsäljare, samt hjälpa er att nå ut till slutkunderna på ett bättre sätt. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller feedback.

Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er för att göra Barth 1873 till ett starkare varumärke på den svenska marknaden. Tack för ert fortsatta stöd!

Nyhet!

Massivt fiskbensgolv i ek! Vi har utökat våran portfölj med massivt fiskbensgolv i ek som tillverkas av Berg & Berg i Kallinge. Detta massiva golvet

Läs mer